EKOLOGIK MADANIYATNI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-PEDAGOGIK AHAMIYATI - Ashurova , Oygul; Komilova, Oydinoy (Наука и инновация, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tarbiyasida ekologik madaniyat va tarbiyani rivojlantirish va shakllantirish, yosh kelajak avlodlar ongida ekologik madaniyatni rivojlantirish sizu-biz tomonimizdan bu narsaga katta e’tibor berish, ilmiy-pedagogik omillari va qilinishi kerak bo‘lgan vazifalar haqida so‘z yuritiladi.