AXBOROT TEXNOLOGIYALARI HAMDA MA’LUMOTLAR BAZASINI QO’LLAB DAVLAT TASHKILOTLARINI AUDIT JARAYONLARINI AVTOMATLASHTIRISHNING USTUVOR YECHIMI - Nuraliyev, Xabibulla (Наука и инновация, 2023)
Axborot texnologiyalardan foydalanish sharoitida korxonalarni nazorat qilish va audit jarayonlarini boshqarishning avtomatlashtirilgan tizimini shakllantirish bo’yicha nazariy va uslubiy qoidalarni asoslash va amaliy tavsiyalar.