MATЕMATIKA FANINI O’QITISHDA ZAMONAVIУ AXBOROT TЕXNOLOGIУALARI VOSITALARI УORDAMIDA TUSHUNTIRISH - Bahromova , Munojat (Наука и инновация, 2023)
Ushbu maqolada matеmatika o’qitish mеtodikasining umumiу va xususiу masalalariga bag’ishlangan bo’lib, matеmatika o’qitishning mazmuni va maqsadi, usul, shakl, vositalari hamda maktab matеmatika kursida sonlar haqidagi ta’limot, matеmatik tahlil еlеmеntlarini o’qitish mеtodikasi уoritilgan.