ТЕРГОВ ОРГАНЛАРИ ТОМОНИДА ВОЯГА ЕТМАГАНЛАРГА НИСБАТАН ЭҲТИЁТ ЧОРАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Бола ҳуқуқлари ва қонуний манфаатларини таъминлаш борасида амалга оширилаётган ишларга қарамасдан, вояга етмаганлар томонидан содир этилган жиноятлар сезиларли даражада камаймасдан қолмоқда.