BO`LAJAK TARBIYACHILARGA MAKTABGACHA TA’LIM TARIXINING O`QITILISHI BO`YICH AYRIM QARASHLAR (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Maqolada bo`lajak tarbiyachilarga maktabgacha ta’lim tarixining o`qitilishi bo`yich ayrim qarashlar haqida fikr yuritilgan bo`lib, o‘zbekistonda maktabgacha tarbiyaning yuzaga kelishi hamda respublikamiz mustaqillik yillaridan to shu bugunga qadar rivojlanish tarixiga bir nazar tashlangan.