TALABALARNING DIGITAL KOMPETENSIYALARINI ANIQLASH YUZASIDAN PEDAGOGIK TAJRIBA-SINOV ISHLARINING MAZMUNI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Ushbu maqolada talabalar digital kompetensiyani aniqlash yuzasidan pedagogik tajriba-sinov ishlarining mazmuni, tajriba-sinov ishlarining statistik tahlili keltirilgan.