O‘QUVCHILARNING DIVERGENT FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHDA MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYASINING O‘RNI VA AHAMIYATI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagi o‘quvchilarning divergent fikrlashini rivojlantirishda muammoli ta’lim texnologiyasi muhim o‘rin tutishi haqida fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.