DIQQAT BARQARORLIGI VA DIQQAT BUZILISHLARI HAMDA UNING BELGILARI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada diqqat haqida umumiy tushuncha, diqqat barqororligini taminlovchi omillari, diqqat buzilishlarining turlari va uni qanday bertaraf etish yollarini keltirib o’tamiz.