TALABA YOSHLARDA JISMONIY CHIDAMLILIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada Talaba yoshlarda jismoniy tayyorgarlik va chidamlilik sifatlarini rivojlantirishning pedagogik-psixologik xususiyatlari qisqacha mazmuni bayon etilgan.