ABDULLA QODIRIY KICHIK EPIK ASARLARIDA PROFESSIONALIZMLAR (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada Abdulla Qodiriyning ba’zi kichik epik asarlarida qo’llangan professionalizmlarning leksik-semantik va stilistik xususiyatlari tahlil qilingan.