O’SMIR YOSHDAGI TAEKVONDOCHILARNI MASHG’ULOTGA BO’LGAN QIZIQISHLARI MUTAXASSISLAR TAHLILIDA (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada, o’smir yoshdagi taekvondochilarni qanday qilib mashg’ulot jarayonlariga qiziqtirish kerakligi, ularni bo’sh vaqtlarini samarali yo’lga qo’yish, ularda kerakli malaka va ko’nikmalarni shakillantirish turli olim va mutaxassislar fikri bilan bayon etilgan. Bundan tashqari, o'smirlar har qanday qiyinchilik va o’zgarishlarga qanday qilib osongina moslasha olishlari va o’smirlik davridan sog’lom va eng maqbul tarza o’tish kerak ekanliklari takidlab o’tilgan.