MUSIQANI BOLA PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada musiqani bola psixologiyasiga qanday ta'sir etishi yoritib berildi. Musiqa til ko‘nikmalarini egallash, eshitish va hissiyotlarni rivojlantirish va hatto intellektual va hissiy rivojlanish kabi jihatlarda muhim ahamiyatga egaligiga ahamiyat berildi.