YANGI O'ZBEKISTONDA AHOLI O'RTASIDA HUQUQIY MADANIYATNI YUKSALTIRISH. (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
O‘zbekiston demokratik huquqiy davlat barpo etish va adolatli fuqarolik jamiyatini shakllantirish yo‘lidan ishonch bilan bormoqda, jahon hamjamiyatida mustahkam o‘rin egallaydi. Barqarorlik va tartib, millatlararo totuvlik va fuqarolar hamjihatligi yosh davlatga ishonch va hurmat qozondi.