O'RTA TA'LIM MAKTABLARIDAGI O'SMIRLIK DAVRIDAGI YOSHLARGA PSIHOLOGIYA FANINING DOLZARBLIGI VA MUAMMOLARI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada mamlakatimizda yoshlarni har tomonlama kamol topishiga alohida e'tibor va yangi islohotlar,oʻzgarishlarni koʻrsatish berishdan iborat.