MNEMONIKANING O’RGANISH AHAMIYATI VA UNING QO’LLANILISHI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Mnemotexnika xotirani rivojlantiruvchi sport turi hisoblanadi, miyangizni rivojlantirmloqchimisiz mnemonika bilan shug’ullaning.