OLIY TA‘LIM MUASSASALARIDA TALABALAR MUSTAQIL ISHINI TASHKIL ETISH SHAKLLARI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Maqolada oliy ta‘lim muassasalarida talabalar mustaqil ta‘limining turlari va shakllari, mustaqil ta‘limni rejalashtirish, tashkil qilish, mustaqil bilim olish yo‘llari ko‘rsatilgan.