INFINITIVNING GAPDAGI SINTAKTIK OʻRNI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Mazkur maqolada infinitivning gapdagi sintaktik oʻrni haqida fikrlar yuritgan va misollar bilan komponent, yunksion modellar yordamida ochib bergan.