OLIY TA’LIM O’QITUVCHISINING PEDAGOGIK MAHORATI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Bugungi kunda pedagoglik faoliyatning alohida shakli sifatida o’z malakasini oshirib borishga ehtiyoj ham ortib boraveradi. Maqolada Oliy ta’lim o’qituvchisining pedagogik mahoratini oshirishning asosiy yo’nalishlari haqida so’z boradi.