BO`LAJAK PSIXOLOGLARNING MATEMATIK KOMPETENTLIGINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada bo`lakaj psixologlarning kompetentligi, matematik kompetentligi, uning psixologik xususiyatlari, yo`nalishlari, alohida holatlar va o`ziga xosligi borasida fikrlar, tahlillar ko`rib chiqiladi.