(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagi o‘quvchilarning divergent fikrlashini rivojlantirishda muammoli ta’lim texnologiyasi muhim o‘rin tutishi haqida fikr mulohazalar keltirib o‘tilgan.