(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim jarayonida o`quvchilarga fanlarni tushuntirish, o`quvchilar bilim, ko`nikma va malakalarini rivojlantirishda multimedia texnologiyalari va virtual laboratoriyalardan foydalanishning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.