(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Ushbu maqolada diqqat haqida umumiy tushuncha, diqqat barqororligini taminlovchi omillari, diqqat buzilishlarining turlari va uni qanday bertaraf etish yollarini keltirib o’tamiz.