(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Bugungi kundagi turli zararli ta’sirlardan saqlanish, har qanday sharoitda ham xalqimizga azaldan xos boʻlgan milliy qiyofa, betakror fazilatlar egasi boʻlib qolishimizda qadimiy an’ana va qadriyatlarimizni asrab-avaylab, ularga amal qilib yashash oʻta muhim ahamiyat kasb etadi.