(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Klasterli yondashuv asosida oʻquvchilarda badiiy estetiklikni rivojlantirish muammosining pedagogik-psixologik adabiyotlarda oʻrganilishi, pedagogik-psixologik xususiyatlari, texnologiyasi, o’quvchilarda badiiy estetiklikni rivojlantirish samaradorligini oshirishga yordam beradi.