(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Бул мақалада автор педагогикалық моделлестириў арқалы оқыўшылардың китапханлық қәбилетин қәлиплестирип, раўажландырыўдың илимий-методикалық мәселеси ҳаққында сөз етеди.