(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Umumta’lim maktablari “Musiqa madaniyati” darslarida musiqa ta’limi va tarbiyasini amalga oshira borar ekanmiz,o‘qituvchi oldida o‘quvchilarni eng avvalo musiqa san’atiga, o‘zi o‘tayotgan darsga, berilayotgan bilimlar, o‘rganilayotgan kuy – qo‘shiqlarga qiziqish va havas uyg‘otish vazifasi turmog‘i lozim.