(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
Maqolada Pedagogik texnologiyalar masalalari, muammolarini o‘rganayotgan o‘qituvchilar, ilmiy-tadqiqotchilar, amaliyotchilarning fikricha, pedogogik texnologiya bu faqat axborot texnologiyasi bilan bog‘liq, hamda o‘qitish jarayonida qo‘llanishi zarur bo‘lgan TSO, kompyuter, masofali o‘qish yoki turli xil texnikalardan foydalanish deb belgilanadi. Shuningdek,muallif mavzular bo‘yicha aniqlangan bo‘shliqlarni to‘ldirishda fan o‘qituvchilari dars mashg‘ulotlarini innovatsion texnalogiyalar asosida tashkil etish bo‘yicha o‘ztavsiyalarini berib o‘tgan.