(untitled) (Zamonaviy dunyoda pedagogika va psixologiya, 2022)
O‘zbekiston jahon andozalariga mos keladigan ko‘p bosqichli ta’lim tizimiga o‘tmoqda. Ta’lim texnologiyalari jahon andozalariga mos keladimi, ilg‘or tajribalar ta’lim texnologiyalariga kirib bormoqdami? - degan savol hammamiz uchun o‘ta muhimdir.