MAMLAKATNING TRANSPORT TIZIMIDA XAVFSIZLIKNI TA’MINLASH MASALALARI (Zamonaviy dunyoda innovatsion tadqiqotlar, 2026)
Ushbu maqolada mamlakat transport tizimida xavfsizlikni ta’minlashning dolzarb masalalari, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Transport infratuzilmasining rivojlanishi bilan bir qatorda xavfsizlikni kuchaytirish, yo‘l-transport hodisalarining oldini olish va zamonaviy texnologiyalarni joriy etish masalalari muhim ahamiyat kasb etadi.