(untitled) (Zamonaviy dunyoda innovatsion tadqiqotlar, 2026)
Bugungi kunda turizm sohasi nafaqat hududlarning innovatsion rivojlanishida balki global miqyosda ham muhim ahamiyat kasb etmoqda. Shundan kelib chiqqan holda ushbu maqolada marketing jihatidan turistik xizmatlarini rivojlantirish uchun hududlarning turistik salohiyati o‘rganilgan hamda shu asosda innovatsion yondashuvlar va ilmiy tavsiyalar berilgan.