(untitled) (Zamonaviy dunyoda ilm-fan va texnologiya, 2026)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “ Chor devon “ deb nomlangan “ Xazoyin ul-maoniy “kulliyoti hamda kulliyotdagi devonlar tarkibida bir-birida uchramaydigan janrlar haqida ma’lumot beriladi