JISMONIY TARBIYA DARSIDA GIBRID TA'LIMIDAN FOYDALANISH (Zamonaviy dunyoda amaliy fanlar, 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya bilan shug’ullanuvchilar jismoniy harakatlari orqali bilim va ko’nikmalarga ega bo’lish bilan bir qatorda, bilim va ilm egalashga va o’zlashtirishga xizmat qiladi.