EKSPOZITSIYA YARATISHDA LOYIHALALASH USULLARINI QO‘LLASH AMALIYOTI BO‘YICHA BA’ZI MULOHAZALAR (Zamonaviy dunyoda amaliy fanlar, 2025)
ushbu maqolada muzeyshunoslikdagi eng muhim qismi bo‘lgan ekspozitsiya va uni yaratish ishlarini tashkil etish bo‘yicha so‘z yuritilgan bo‘lib, mazkur maqola o‘zining dolzarbligini yoqotmaydi deyish mumkin.