(untitled) (Zamonaviy dunyoda amaliy fanlar, 2025)
Algoritmlar va ma'lumotlar tuzilmalarini tahlil qilish" mavzusi kompyuter fanlari va dasturlashda asosiy tushunchalar va metodlarni o‘z ichiga oladi. Ushbu tezisda algoritmlar va ma'lumotlar tuzilmalarining samarali ishlashini ta'minlash uchun zarur bo‘lgan asosiy prinsiplar, turli algoritmik usullar va ularning amaliy qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi.