(untitled) (Бюллетень педагогов нового Узбекистана, 2026)
Bul maqalada ulıwma bilim beriw mekteplerinde qospa klaslardı shólkemlestiriw hám oqıtıw procesiniń ózine tán ózgeshelikleri tallanadı. Qospa klaslarda bilimlendiriwdi shólkemlestiriwdiń pedagogikalıq, metodikalıq hám shólkemlestiriwshilik tárepleri úyrenilip, oniń abzallıqları hám kemshilikleri ilimiy tiykarda kórsetiledi. Sonday-aq, qospa klalarda bilimlendiriw nátiyjeliligin arttırıwǵa qaratılǵan usınıslar beriledi.