KÚNXOJA SHÍǴARMALARÍ TILINDE DAWÍSSÍZ SESLERDE USHÍRASATUǴÍN FONETIKALÍQ QUBÍLÍSLAR (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Maqalada Kúnxoja shıǵarmaları tilindegi dawıssız seslerde ushırasatuǵın fonetikalıq qubılıslar úyrenilgen