ERJETPEGENLER JINAYIY JUWAPKERSHILIGINIŃ QÁSIYETLERI (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Bul maqala erjetpegenler jınayıy juwapkershiliginin` ózine tán ózgeshelikleri, jas óspirimlerge tayınlanatuǵın jaza túrleri hám muǵdarı hám de jas óspirimler jınayıy juwapkershiliginiń ózine tán táreplerin analiz etiw imkaniyatın beredi. Sonday-aq erjetpegenlerdi jınayıy juwapkershilikten hám jazadan azat etiw túsinigi hám túrleri, onıń huqiqiy belgilerin yuridikalıq talqılaw imkaniyatın beredi. Sonday-aq erjetpegenlerdi jinayiy juwapkershilikke tartiwdan ko`zlengen maqset, erjetpegenlerdin` jinayiy juwapkershilikti o`tew tartibi siyaqlilar korsetilip o`tiledi.