BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA TANQIDIY TAFAKKUR KO‘NIKMALARINI INTERFAOL METODLAR YORDAMIDA SHAKLLANTIRISH (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida har bir o‘quvchining darslarda faol qatnashishini ta’minlovchi mashg‘ulot shakllari alohida o‘rinni egallaydi. Bu masalalarni ta’limning o‘yinli shakllari texnologiyasi orqali muvaffaqiyatli hal etish mumkin.