PREZIDENTLIK INSTITUTINI AXBOROT TAHDIDLARIDAN HIMOYALASHGA OID ILMIY YONDASHUVLAR (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Ushbu maqolada globallashuv va raqamlashtirish sharoitida prezidentlik institutini axborot tahdidlaridan himoya qilish masalalariga bag‘ishlangan. Maqolada axborot xavfsizligining davlat milliy xavfsizligidagi o‘rni, prezidentlik institutiga qarshi axborot tahdidlarining xususiyatlari va ularni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi.