SA’DUDDIN TAFTAZONIYNING HAYOTI VA YOZGAN ASARLARI (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Ushbu maqolada mashhur islomiy mutafakkir va ilm fidoiysi Sa’duddin Mas'ud ibn Umar at-Taftazoniyning hayoti va ilmiy merosi har tomonlama tahlil qilinadi. Muallif Taftazoniyning ilmiy kamoloti, ta'lim olgan muhitlari, ustozlari va istiqomat qilgan hududlari haqida tarixiy manbalar asosida xolis ma'lumotlarni taqdim etadi.