AKTYORDÍŃ PROFESSIONAL ETIKASÍ (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Bul maqalada aktyordıń professional etikası, aktyordıń óz kásibine, kásipleslerine, tamashagóylarge hám kórkem ónerge bolǵan qatnasın belgileydi. Ol saxna yamasa kamera aldında, sonıń menen birge, jumıs ortalıǵında ózin qanday tutıwı kerekligin kórsetedi. Bul maqalada aktyordıń professional etikasi, onıń tiykarǵı principlerı hám kórkem óner salasındaǵı áhmiyeti haqqında sóz júrgizemiz