КУРОНИ КАРИМНИ ТУШУНИШДА БАЛОҒАТ ИЛМИНИНГ АХАМИЯТИ (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Мазкур мақолада балоғат илмининг ахамияти ва унинг Қурони Каримнини тушунишдаги ўрни ҳақида сўз юритилади. Балоғат илмида ёзилган китоблар ва шу соҳада машҳур бўлган олимлар ҳақида ҳам маълумотлар бериб ўтилади.