AVTOTRANSPORT VOSITALARINI GIBRIDLASHTIRISH: INNOVATSION HUB ELEKTR MOTORLARI (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Iqlim o‘zgarishi va energiya barqarorligi bilan bog‘liq bugungi muammolar avtomobilsozlik sanoatini innovatsion yechimlar topishga undamoqda. Shu nuqtai nazardan, transport vositalarini gibridlashtirish samaradorlik va ekologik mas’uliyatni birlashtirgan muhim strategiya sifatida ajralib turadi. Elektr transport vositalaridagi zamonaviy texnologik yutuqlar sanoatni barqaror ravishda oldinga siljitmoqda va eng ilg‘or yangiliklardan biri bu markazlashtirilgan elektr motorlardir. To‘g‘ridan-to‘g‘ri avtomobil g‘ildiraklarida joylashgan ushbu o‘rnatilgan elektr motorlar samaradorlik, boshqariladiganlik va dizaynning soddaligi bo‘yicha yangi ufqlarni ochadi.