ELEKTRON DAVLAT XARIDLARI TIZIMI SAMARADORLIGINI BAHOLASH USULLARI: NAZARIY VA AMALIY YONDASHUVLAR (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqolada elektron davlat xaridlari tizimi samaradorligini baholashga oid nazariy va amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi. Xorijiy tajriba va zamonaviy texnologiyalar yordamida davlat xaridlarida shaffoflik, iqtisodiy samaradorlik va korrupsiyaga qarshi kurash usullari o‘rganilgan. O‘zbekiston davlat xaridlari tizimining hozirgi holati tahlil qilinib, uning samaradorligini oshirish uchun zarur tavsiyalar beriladi.