“MAKTABGACHA YOSHDAGI AUTIZM ELEMENTLARI BO'LGAN BOLALARDA UCHROVCHI SENSOR INTEGRATSIYA BUZILISHLARI, ULARNI ERTA ANIQLASH VA TASHXISLASHNING USTUVOR YO'NALISHLARI” (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi autizm elementlari bo'lgan bolalarda uchraydigan sensor integratsiya buzilishlarini erta aniqlash va tashxislash masalalariga bag‘ishlanadi. Sensor integratsiya buzilishlarini erta aniqlashning muhimligi, baholash metodikalari, diagnostik testlar va bolalar bilan ishlashda logopedik va pedagogik metodikalarni tanlash usullari ko'rib chiqiladi.