HAMID OLIMJON HAYOTIDAN O’CHMAS LAVHALAR (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu go’zal satrlar bilan boshlanuvchi maqola yozilishiga sababchi shoir xalqimiznnig orasida tillardan tushmay , dillardan o’chmay kelyapti. Mana shunday hayotbaxsh , umurboqiy she’rlari bilan qalblarga yoshlik zavqi, baxt sururini ulasha olgan . Shunday qilib ushbu maqolada Hamid Olimjon haqida bayon qilamiz .