MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIGA YANGICHA YONDASHUVDA JAHONNING ILG’OR PEDAGOGIK TAJRIBALARI (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida maktabgacha yoshdagi bolalarni pedagogik va psixologik tomondan har tomonlama rivojlanishini ta’minlashga qaratilgan ta’lim-tarbiya jarayon murakkab mexanizimdir. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimidagi yangi yondashuvlar haqida so’z boradi.