(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Совет ҳәкимияты жыллары жаслар менен ислесиў мәселесинде шешиўши ис-илажларды әмелге асырыўда тийкарғы жәмийетлик хәрекетлер ишинде комсомол шөлкеминиӊ роли кўшли болған. Мақалада усы жаслар уйымыныӊ искерлигиндеги жетискенликлер ҳәм машқалалар шешими хаққында сөз етиледи