(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Sport mashg‘ulotlarining vositalari va metodlari sportchilarning jismoniy, texnik, taktik va psixologik tayyorgarligini oshirishga qaratilgan. Mashg‘ulot vositalari umumiy va maxsus jismoniy tayyorgarlik usullarini o‘z ichiga oladi. Samarali mashg‘ulot metodlari sport natijalarini optimallashtirish va jarohatlarning oldini olishga yordam beradi.