(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2025)
Maqola maktabgacha ta'limdagi boshqaruv tamoyillarining zamonaviy yondashuvlarini va ularning ta'lim sifatiga ta'sirini o‘rganadi. Tadqiqotda axborot texnologiyalari, pedagogik kadrlarni malakasini oshirish va ota-onalar bilan hamkorlikni mustahkamlash kabi usullar tahlil qilinadi. Shuningdek, boshqaruv jarayonlarini takomillashtirishda duch kelinadigan muammolar va ularni bartaraf etish uchun tavsiyalar beriladi.